Koren en solisten

Begeleiding van koren en solisten:

Mirjam Fränzel:

Samen met zangeres Mirjam Fränzel uit Heerhugowaard, vorm ik het duo “Same message”. Wij ontdekten dat we dezelfde smaak hebben betreft repertoire en persoonlijke klik, en mede de boodschap die de nummers met zich mee brengen. En zo werd “ Same Message ” geboren.

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan de opbouw van ons repertoire. Mirjam heeft een stem van fluweel, en zingt vanuit haar hart. “Same Message” is voornamelijk geschikt voor live-muziek bij uitvaarten en gelegenheden met luisterend publiek.

Bodhi Geerlings:

Ik werk samen met zangeres/gitariste Bodhi Geerlings uit Bergen (www.bodhim.nl). Zij heeft een fluwelen stem, en zingt met veel gevoel. Ze heeft een internationaal repertoire (Nederlands, Iers, Frans, Spaans). Als duo zijn wij vooral geschikt voor luisterconcerten en muzikale omlijsting.

Judith  Groot:

Judith is dirigente van een kinderkoor wat ik tot dit jaar 5 jaar lang begeleidde. Zij heeft een mooie stem, en kan daarnaast ook het publiek entertainen. Ze heeft een breed repertoire, van mooie luisterliedjes tot gezellige meezingers.

Zij werkt bij een instelling voor mensen met een verstandelijke en/of geestelijke beperking, wat in combinatie met zingen en repertoire goed aansluit om met ons te boeken voor optredens of muzikale omlijsting bij zorgcentra.

Pimp- en swingkoor Wilde Haver: 

Wilde Haver is een kwalitatief goed, en enthousiast koor, met zelfgeschreven arrangementen, vaak 3 tot 5 stemmig en met een afwisselend repertoire van liedjes van toen tot nu. Van echte swingers (Go Johny Go en Ring van Vuur) tot mooie ballads (Mag ik dan bij jou en Tot jij mijn liefde voelt). Alles is Nederlandstalig (origineel of vertaald naar het Nederlands). Meer informatie vindt u op www.wildehaver.nl.