Uitvaart

Live-muziek bij uitvaarten:

Een uitvaart van een dierbare is een persoonlijke en emotionele gebeurtenis. Passende live-muziek creëert dan een extra warme sfeer ten opzichte van het opzetten van een CD.

Mijn instrumentale repertoire bestaat uit sfeervol eigen werk (voorbeelden te vinden op de Music pagina) en veel bekende titels (Download hier mijn repertoirelijst). Daarnaast werk ik op maat en is het mogelijk om buiten mijn bestaande repertoire voorafgaand aan de uitvaart een verzoeknummer in te dienen. Vind u het fijn om persoonlijk kennis te maken en uw wensen te bespreken, maak dan een hier vrijblijvende afspraak.

Extra mogelijkheden:

Ik maak regelmatig gebruik van een aanwezige vleugel of piano, maar als er op de locatie van uw wens geen apparatuur aanwezig is, kan ik ook een eigen stagepiano of keyboard meebrengen. Hierdoor kan ik tijdens de dienst spelen, maar ook desgewenst na afloop bij de condoleance op diezelfde of op een andere locatie.

Naast live pianomuziek werk ik ook samen met zangeres Mirjam Fränzel, onder de naam “Same Message”. Wij zijn gespecialiseerd in luisterliedjes. Meer informatie over ons vindt u hier en voorbeelden vindt u hier.