Zakelijk

Muzikale omlijsting zakelijke wereld:

Mijn kwaliteit zit in het verzorgen van de muzikale omlijsting. Ik verplaats mij, muzikaal gezien, op de achtergrond. Het gaat echt om de omlijsting, zodat de mensen op een normale manier met elkaar kunnen communiceren. Dé ingrediënten van mijn jarenlange ervaring, mijn uitgebreide repertoire en professionele apparatuur, zorgen voor de juiste ambiance bij uw bedrijf.

Omdat ik instrumentale muziek verzorg, wordt de klant niet afgeleid door woorden, en zal de muziek als aangenaam beschouwen. Met mijn live-muziek kunt u zich onderscheiden van uw collega’s, en uw klanten kunnen extra lang blijven zitten, waardoor het voor u aantrekkelijk wordt  betreft omzet en klantenbinding.

Dingen die er uit schieten zijn dat ik vanaf 2005 ieder jaar de muzikale omlijsting verzorg bij de Lintjesregen van Gemeente Heerhugowaard. Vanaf 2000 verzorg ik al de muzikale omlijsting bij speciale gelegenheden. Ook heb ik in 2013 2 maanden fulltime als pianist gewerkt bij een hotel/restaurant/lounge. Hier verzorgde ik 5 dagen per week, 5 uur per dag de muzikale omlijsting.

Kijk voor een overzicht van de kosten hier, of neem contact met mij op voor een offerte op maat.