Zorgcentra

Ik heb een passie voor muziek en mensen. Ik voel me rijk om hiervan mijn beroep te hebben mogen maken en speel sinds 2013 fulltime, voornamelijk bij zorgcentra. Ik heb mijn opleiding SPW 3+4 (Sociaal Pedagogisch Werk) afgerond, en heb een aantal cursussen gevolgd, om nog specifieker met mensen met dementie en mensen met een lichamelijke en geestelijk beperking, beter gezegd MMAM-ers (Mensen Met Andere Mogelijkheden) te werken. Zo fijn om beide met elkaar te kunnen combineren… Ik verzorg veel huiskamer/afdelingsconcerten, waardoor ik ook de mensen kan bereiken die niet (makkelijk) bij een regulier optreden kunnen zijn, door fysieke op psychische onmogelijkheden. Ik heb hiervoor ook eigen apparatuur, zowel een stagepiano als een keyboard, waarin nog meer mogelijkheden zitten.

Optredens:
Tijdens mijn optreden geniet ik van het spelen en van de mensen voor wie ik speel. Mijn optredens zijn persoonlijk, gevarieerd en bevatten een lach en een traan. Ik heb geen vast programma wat ik afwerk, maar speel op maat en laat mij inspireren door de sfeer en de dingen die op dat moment gebeuren. Ook praat ik mijn nummers aan elkaar  met humor, een anekdote of een boodschap.

Door steeds te variëren tussen mooie luistermomenten, gezellige meezingers en swingende nummers, houd ik de aandacht van de luisteraar vast. Daarnaast zijn verzoeknummers van harte welkom. Ook bied ik extra variatie door gebruik te maken van zowel de (aanwezige) piano, als van een professioneel keyboard, met tal aan extra mogelijkheden.

Muzikale omlijsting:

Naast het verzorgen van optredens zit mijn kwaliteit in het verzorgen van de muzikale omlijsting (Diners, high-tea’s, recepties, open dagen). Ik verplaats me, muzikaal gezien, op de achtergrond. In deze setting  gaat het echt om de omlijsting, zodat de mensen op een normale manier met elkaar kunnen praten.

Dé ingrediënten van mijn jarenlange ervaring, mijn uitgebreide repertoire en professionele apparatuur, zorgen voor de juiste ambiance bij uw speciale gelegenheid. Live-muziek schept meteen een warmere uitstraling.